Over Loon voor Later

donderdag 4 mei 2017
Thema's:  Over ons

Wie zijn wij?

Loon voor Later geeft actuele en begrijpelijke informatie over het aanvullend pensioen en volgt tevens de politieke discussie hierover.

Deze website wordt mede mogelijk gemaakt door de KNVG (Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden).

De redactie van Loon voor Later bestaat uit: Ferd Claassen , John Schröer, Stef Verf, Ton Verlind. Uw bijdragen, reacties of suggesties kunt u sturen aan: info@tonverlind.nl03-11-2016 15:02

Dekkingsgraad op een andere manier benaderen kan dus als men de kasstromen als uitgangspunt neemt met b.v. 1% rente als rendement heeft men altijd genoeg inkas om aan de uitgave te voldoen en kan men ook nog indexeren ( ik wil niet op Facebook)

22-08-2016 20:21

Moeilijk maar voor a.s. verkiezingen dient men goed te lezen wat de politiek partijen voor uitkeringen zoals AOW en pensioenen over hebben cq willen voor de huidige gepensioneerden Rendement van de pensioen fondsen valt nog mee , daar ligt het niet aan Dekkingsgraad kan ook op een andere manier benaderd worden zodat minstens de inflatie wordt geïndexeerd. Stem op de juiste partij die wat voor gepensioneerden over hebben. Pensioenstelsel hoeft hiervoor niet te worden aangepast En zeker stellen dat in de toekomst Brussel ervan af blijft Ben benieuwd welke politiek partij met een partij programma komt waar gepensioneerden wat aan hebben.

 
Reageer op dit item